Eiendommer Gran Canaria


Eiendommer Gran Canaria

6 april 2016 - Etablert i over 18 år, er Properties Abroad en familiedrevet bedrift med et vell av erfaring i alle aspekter av eiendomssalg og administrasjonstjenester.
Etter å ha håndtert kunder fra en rekke forskjellige land og egenskaper av all størrelse og design, tar vi sikte på å gjøre kjøpet ditt eller leie ut så stressfritt som mulig, og skreddersy vår personlige service til dine behov. Vi håndterer et bredt spekter av eiendommer, inkludert; Leiligheter, hus, villaer, komplekser, hoteller og næringseiendommer, så ingenting er for stort eller for lite.

Fra luksuriøse moderne boliger, grunnleggende leiligheter som trenger oppussing, om de bare kjøper som en investeringseiendom eller bygger ditt drømmehus, vil vi veilede og hjelpe deg gjennom hvert trinn og gjøre det så stressfritt som mulig. Våre britiske ansatte er alle spansktalende og har direkte relasjoner med de involverte myndighetene, vi håndterer alt knyttet til kjøp og salg i Spania.

Med kvalifiserte juridiske rådgivere dekker vi alle aspekter, inkludert skatte-, forsikrings- og registreringsdokumentasjon.

Ikke klar til å kjøpe ....?
Vi har mange utleieboliger, enten det er langsiktig eller bare på jakt etter ferie, vi har leiligheter klar til å flytte inn med alle hjemmets bekvemmeligheter du måtte trenge.

Hvis du ikke finner det du leter etter, vennligst kontakt oss med dine spesifikasjoner, og vi vil gjøre det til vår prioritet å finne det for deg!

Vil du lese flere nyheter? Gå til nyhetssiden


Eiendommer Gran Canaria - Properties Abroad Gran Canaria
  • Leilighet Balcon de amadores Puerto Rico - Properties Abroad Gran Canaria
    Til salgs

    Fin nylig renovert leilighet som ligger i den øvre delen av Puerto Rico - Amadores, nær kjøpesenteret Europa. Det skiller seg ut med sin store terrasse med et stort si...

    Vis detaljer